AtNotes Übersicht Willkommen Gast. Bitte einloggen oder registrieren.
09.05.21 - 15:12:48
Übersicht Hilfe Regeln Glossar Suche Einloggen Registrieren
News:
Schnellsuche:
+  Das Notes Forum
|-+  Domino 8 und frühere Versionen
| |-+  Administration & Userprobleme (Moderatoren: Axel, eknori, Hoshee, Thomas Schulte)
| | |-+  Hello Notes/Domino all. I am new to this forum and I hope you can answer ...
« vorheriges nächstes »
Seiten: [1] Nach unten Drucken
Autor Thema: Hello Notes/Domino all. I am new to this forum and I hope you can answer ...  (Gelesen 673 mal)
PetRose
Frischling
*
Offline Offline

Geschlecht: Männlich
Beiträge: 2


Freelance Consultant


WWW
« am: 11.04.21 - 10:57:33 »

even I am asking in english, you can safely write to me in german. I can read but not write german Grin

I am searching for a 64bit version of ACLSet that has been around for many years !
I have been seraching alot, even to locate the executable itself.

Running it on my 64bit which I cannot boot as Win32, I get this message trying:
the program was unable to start correctly 0xc0000007B
And I have tried the obvious, to run it all the former emulation modes available, since Windows 98.
Anyone having a compiled 64bit version ? Or even the source code ?

Best regards
Peter Rosenberg,
Denmark
Gespeichert

Notes Developer, Admin und Arkitekt, jeden 1993.
Enrolled in HCL as Independent Developer (Business Partner) jeden Sep. 2020.
Werner Götz
Aktives Mitglied
***
Offline Offline

Geschlecht: Männlich
Beiträge: 187



« Antworten #1 am: 12.04.21 - 08:09:48 »

For what purpose do you need the program?
Maybe it would be easier to look for an alternative solution ...
Gespeichert
PetRose
Frischling
*
Offline Offline

Geschlecht: Männlich
Beiträge: 2


Freelance Consultant


WWW
« Antworten #2 am: 25.04.21 - 11:01:46 »

Thanks for getting back to me.
Well, I am locked out for some of my older Templates/Databases that I have made in my various roles.
These are not Encrypted, though.
I believe you indicate I just need to mount the NotesData to my Notes Client - outside of my server - and then just assign ACL as necessary ?

Haven't tried that, yet. I could even just process these using LSS and do the same.

Is this what you indicate ?

BT Peter
Gespeichert

Notes Developer, Admin und Arkitekt, jeden 1993.
Enrolled in HCL as Independent Developer (Business Partner) jeden Sep. 2020.
eknori
@Notes Preisträger
Moderator
Gold Platin u.s.w. member:)
*****
Offline Offline

Geschlecht: Männlich
Beiträge: 11518


« Antworten #3 am: 25.04.21 - 12:37:37 »

The easiest way would be to use the AdminClient and FullAdminAccess on the server.
Not clear to me, which Domino version you are using.
Even with a tool, you would need appropriate access to the ACL if uniform ACL is set on the database.

Is it only for a handful of databases? If so, and if you don‘t mind, put them into a zip file and let me download the zip. I could then try to „unlock“ the ACL on my server or with my YTRIA tools.

Yet another way. Write a LS agent and run it in the server context. Set the -Default- entry to manager. Then you should be able to access the ACL and change it to your needs.
Gespeichert
Seiten: [1] Nach oben Drucken 
« vorheriges nächstes »
Gehe zu:  


Einloggen mit Benutzername, Passwort und Sitzungslänge

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Prüfe XHTML 1.0 Prüfe CSS
Impressum Atnotes.de - Powered by Syslords Solutions - Datenschutz | Partner: